fbpx

l'amburger

Als je om je heen kijkt zie je dat bijna elk restaurant wel een hamburger op de kaart heeft staan, die bijna altijd van rundvlees is. Met de l’amburger, een unieke burger van schapenvlees, kun jij nu het verschil maken! Lees meer over deze lekkernij uit Abruzzo of laat je gegevens achter voor een vrijblijvende proefsessie.

Saluti di Eddy e Ivo!

Interesse in een proefsessie?

Een nieuwe burger!

We importeren het beste vlees, volgens aloud Abruzzees ‘recept’, van de beste en gepassioneerde leverancier uit Italië, een echt familiebedrijf. Maak eens iets anders dan een traditionele hamburger van rundvlees. Met de op arrosticini gebaseerde l’amburger heb je echt iets lekkers en unieks, een aanwinst op jouw menukaart.

Elke burger van 150 gram bevat 83,9% puur schapenvlees. De diameter is 11,5 centimeter en de dikte is 1 cm. Deze Italiaanse lekkernij is heerlijk in combinatie met een Italiaans broodje met (gedroogde) tomaat, rucola, pesto en mozzarella of pecorino (schapenkaas). De l’amburger zal je gasten zeker verrassen!

Als leverancier van dit kwaliteitsproduct willen we je graag vrijblijvend laten proeven! Maak je een afspraak met ons?

De l’amburger op jouw kaart?

Uniek

Eindelijk eens een andere hamburger dan het standaard rundvlees.

Smaakvol

Deze l’amburgers hebben een heerlijke smaak die je gasten niet snel vergeten!

Faire prijs

Als restaurateur wil je een eerlijke prijs betalen voor dit bijzondere vlees.

Wat ondernemers zeggen

“Topproduct”

“Naast de arrosticini neem ik nu ook de l’amburger van Spiedini af. Een fijn, smaakvol product dat onderscheidend is. Eindelijk eens wat anders dan die eeuwige hamburger van rundvlees. Met een Italiaanse twist is de burger helemaal top”.

Frank Simin van Franky’s Culinair

“Heerlijk en puur”

“Deze hamburgers zijn uniek in hun soort en zeer smaakvol! Ik heb ze nu al een tijdje op het menu staan en mijn gasten zijn erg verrast door de bijzondere smaak. Je hebt dan ook geen kruiden nodig, ik varieer enkel met de toppings. Kortom, een aanwinst op onze kaart.”

Dirk Waterschoot van Taverne ’t Zonlicht

Een geweldig recept van Grillfun.NL

Ga naar de blog van Grillfun.NLGrillfun.NL is de blog van Michael Neffgen waar hij zijn passie deelt voor buiten koken. Op deze site vindt je alles wat met barbecueën te maken heeft. De meeste gerechten worden bereid op ’n Weber barbecue, boven het kampvuur, of op de Ofyr.

Michael zegt: “Ik ben gek op een goeie burger, en nu werd het tijd voor een Italiaanse burger. Op internet staan diverse Italiaanse burgerrecepten, maar ik weet zeker dat dit pas echt een Italiaanse variant is. Dit is natuurlijk niet moeilijk gezien de burger die ik gebruikte in dit recept komt uit Abruzzo – een geweldig mooie regio in Italië. Dit super smaakvol stukje vlees wordt geïmporteerd door het bedrijf Spiedini uit Breda. In mijn volgende artikel ga ik jullie iets meer vertellen over dit bedrijf en hun passie.”

Bekijk hieronder de video over de l'amburger van Spiedini.NL

Proefsessie

Als je jouw gegevens achterlaat, nemen we contact met je op om een vrijblijvende proefsessie in te plannen. We kunnen dit bij jou op locatie doen of we nodigen je uit bij ons in Breda.

Wil je zelf contact met ons opnemen? Mail dan naar info@spiedini.nl, bel met 06-18881738 (Eddy), of 06-18031145 (Ivo).

Ik ben benieuwd en vul mijn gegevens in om een afspraak te maken